این روزها ساندویچ و اسنک از غذاها یا میان وعده های جدانشدنی هر خانه و آشپزخانه می باشد. وجود اسنک ساز یا ساندویچ ساز در هر خانه ضروری نیست؛ اما اگر خواهان خوراکی های خوشمزه و لذیذ هستید این ابزار برای شما ضروری است. در این مقاله به توضیحاتی درباره سوال « اسنک ساز چیست و چه کاربردی دارد؟ » می پردازیم. تا انتها همراه آشپزآلات باشید.
اسنک، غذا یا میان وعده بسیار خوشمزه ای است که با نان تست تهیه می شود. اسنک ها به مدل های اسنک گوشت، مرغ، پیتزایی و … تقسیم می شوند که مواد داخلی آن تعیین کننده نوع آن هستند. از مهم ترین مواد داخلی تشکیل دهنده اسنک ها می توان به کالباس یا مرغ یا گوشت، پنیر پیتزا، فلفل دلمه ای، قارچ، ذرت و … اشاره کرد.
شکل ظاهری اسنک ها مثلثی شکل می باشد که دستگاه های اسنک ساز این شکل هندسی را به آن ها می دهند. اسنک ساز ها می توانند مناسب مکان های تفریحی، ورزشی، فرهنگی و یا ترمینال ها و مترو ها که مردم بیشتر از اسنک استقابل می کنند باشد.
اسنک ساز چیست؟
همانطور که گفته شد، دستگاه اسنک ساز برای تهیه انوع اسنک ها استفاده می شود. محل قرار گیری اسنک در اسنک سازها دارای شکل مثلی یا مربعی (دو مثلث) می باشد. این دستگاه ها اندازه بزرگ و کوچک دارند که اسنک ساز های کوچک ۴ یا ۸ اسنک مثلثی و اسنک ساز های بزرگ ۱۶ اسنک جهت پخت در خود جای می دهند. شما می توانید بسته به نیاز خود اسنک ساز مناسبتان را انتخاب و تهیه نمایید.
همچنین بخوانید : قیمت و مشخصات دستگاه اسنک ساز صنعتی ۸ تایی
انواع اسنک ساز
اسنک ساز ها در دو نوع خانگی و صنعتی تولید می شوند. اسنک ساز های خانگی دارای ظاهری ظریف تر و زیبا تر هستند و به زیبایی آشپزخانه منزلتان کمک می کنند. اسنک ساز های صنعتی دارای ظاهری سخت تر و بدون زیبایی خاصی هستند. از دستگاه های صنعتی در رستوران ها و فست فودی ها استفاده می شوند و دارای قدرت بالاتری در تهیه اسنک هستند.
در پایین و بالای اسنک ساز ها المنت وجود دارد و اسنک از دو طرف گرم می شود. همچنین یکی از مزیت های اسنک ساز ها وجود ترموستات است که به دلیل وجود ترموستات دما در درجه دلخواه قابل تنظیم می باشد. جنس داخل دستگاه نیز تفلون بوده که باعث جداسازی راحت اسنک از دستگاه و عدم چسبیدن به آن می شود.
بدنه اسنک ساز های صنعتی از جنس استیل بوده که علاوه بر مقاومت در برابر ضربه و بالا رفتن طول عمر دستگاه، باعث نظافت آسان تر دستگاه نیز می شود. درب اسنک ساز های صنعتی سنگین تر که راحت تر بتواند نان را پرس و داغ کند.
مزایای اسنک ساز
- سهولت استفاده و سرعت بالا در تهیه اسنکهای متنوع.
- امکان تهیه اسنکهای سالمتر در خانه با کنترل دقیق مواد اولیه.
- طراحی کمجا که برای آشپزخانههای کوچک مناسب است.
- صرفهجویی در هزینهها نسبت به خرید اسنکهای آماده.
معایب اسنک ساز
- مصرف برق بالا در برخی مدلها.
- نیاز به تمیزکاری مداوم به دلیل چسبیدن مواد غذایی به صفحات.
- احتمال آسیب دیدن صفحات تفلونی در صورت استفاده نادرست.
همچنین بخوانید : دستگاه اسنک ساز صنعتی ۱۶ تایی دو صفحه
تفاوت اسنک ساز و ساندویچ ساز
در واقع اسنک یک نوع ساندویچ است اما علت تفاوت در دستگاه ساندویچ ساز و اسنک ساز صفحه داخلی آن هاست. صفحه داخل ساندویج ساز ها که به گریل نیز معروفند حالت خط دار است اما سطح داخلی اسنک ساز ها صاف می باشد. همچنین شکل مثلثی بودن اسنک ها نیز یکی از عامل های تفاوات این دو نوع ساندویچ است.