وافل ساز چیست و نحوه کار با آن چگونه است؟

وافل ساز چیست

وافل خوردنی خوشمزه ای است که می توانید از آن در وعده های صبحانه، عصرانه و حتی اوقات فراغت استفاده کنید. در این مقاله با موضوع «وافل ساز چیست؟» و «نحوه کار با وافل ساز چگونه است؟» در خدمت شما هستیم.

وافل چیست؟

وافل یکی از خوراکی‌های خوشمزه و پرطرفداری است که اغلب در وعده‌های صبحانه و عصرانه استفاده می‌شود. این خوراکی لذیذ را می‌توان همراه با مواد مختلفی مانند خامه، شکلات، عسل، توت‌فرنگی، بستنی و بسیاری از مواد دیگر مصرف کرد. وافل با طعم‌های متنوع و افزودنی‌های مختلف می‌تواند تجربه‌ای خوشایند و دلچسب برای شما و خانواده‌تان باشد. حتی برخی از بستنی‌فروشی‌ها وافل بستنی ارائه می‌دهند که طرفداران زیادی دارد و به ویژه در فصل‌های گرم سال مورد توجه قرار می‌گیرد.

از زبان ویکی پدیا:

وافِل (به انگلیسی: waffle) نام نانی ترد و شیرین است که به بیسکوئیت بی‌شباهت نیست و از ترکیب آرد و شکر و روغن و تخم مرغ و گاهی ماست به دو صورت سنتی و صنعتی تولید می‌شود.وافل یکی از شیرینی‌های خوشمزه و محبوب در سرتاسر جهان است. این شیرینی معمولا با قالب‌های پنجره‌ای پخته شده و در بیشتر موارد آن را با عسل، شکلات، خامه، بستنی یا میوه سرو می‌کنند. این شیرینی محبوب در اندازه، شکل، طعم و طرز تهیه در کشور‌های مختلف دارای تفاوت‌هایی ست. تاریخچه پخت وافل به هزاران سال قبل باز می‌گردد. از همان دوران روم و یونان باستان مردم از دو صفحه‌ی فلزی که درون آن خمیر را قرار می‌دادند برای پخت وافل استفاده می‌کردند تا به امروز که انواع دستگاه‌های متفاوت برای این کار وجود دارد

 

 

وافل چیست

وافل ساز چیست؟

وافل با ترکیب موادی همچون شیر، تخم‌مرغ، آرد، شکر و روغن تهیه می‌شود. برای تهیه وافل، علاوه بر این مواد غذایی، به یک دستگاه وافل ساز نیاز خواهید داشت. این دستگاه به شما این امکان را می‌دهد که وافل‌های خوشمزه‌ای با طعم و ظاهر عالی تهیه کنید. البته برخی از ساندویچ‌سازها نیز قابلیت تهیه وافل را دارند که می‌توانید از آن‌ها هم استفاده کنید.

وافل ساز دستگاهی برقی است که مواد وافل داخل آن ریخته می‌شود و با بسته شدن درب آن، فرآیند پخت آغاز می‌شود. این دستگاه با برق کار می‌کند و صفحات آن از جنس چدن ساخته شده‌اند. سطح چدنی این صفحات باعث می‌شود که مواد به دستگاه نچسبند و به راحتی بتوانید وافل‌ها را از آن جدا کنید. وافل سازها انواع مختلفی دارند که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

 

وافل ساز چیست


همچنین ببینید : مشاهده قیمت و مشخصات دستگاه وافل ساز ماهی


انواع وافل ساز

وافل روگازی

این نوع وافل ساز برقی نیست و صرفاً یک ظرف چدنی است که بر روی شعله گاز قرار می‌گیرد. به دلیل عدم استفاده از برق، این نوع وافل ساز ارزان‌ترین نوع موجود در بازار است. برای استفاده از این دستگاه، کافی است مواد وافل را داخل آن بریزید و بر روی شعله گاز قرار دهید. این نوع وافل ساز بیشتر برای مصارف خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرد و به دلیل ساده بودن و قیمت مناسب، محبوبیت زیادی دارد.

وافل ساز چندکاره

این نوع وافل ساز علاوه بر تهیه وافل، قابلیت پخت پنکیک و تخم‌مرغ را نیز دارد. به دلیل چندکاره بودن، این دستگاه‌ها می‌توانند در محیط‌های کافی‌شاپ‌ها و حتی در خانه‌ها مورد استفاده قرار گیرند. وافل سازهای چندکاره به شما این امکان را می‌دهند که با یک دستگاه، چندین نوع خوراکی مختلف را تهیه کنید که این ویژگی باعث افزایش کارایی و صرفه‌جویی در فضا و هزینه می‌شود.

وافل ساز چرخان

این نوع وافل ساز دارای دسته بلندی است که به شما این امکان را می‌دهد تا دستگاه را بچرخانید. گرچه دو طرف وافل ساز المنت حرارتی دارند، اما ممکن است به دلیل نیروی جاذبه، سطح بالایی وافل تماس کاملی با دستگاه نداشته باشد. با چرخاندن ۱۸۰ درجه‌ای وافل ساز، می‌توانید به پخت بهتر و یکنواخت‌تر وافل کمک کنید. این ویژگی باعث می‌شود که وافل‌های شما به طور یکنواخت پخته و با کیفیت بالاتری آماده شوند.

انواع وافل ساز


همچنین ببینید : قیمت و مشخصات دستگاه وافل ساز تخم مرغی یا گرد (چرخان)


طرز تهیه وافل با وافل ساز

  1. ابتدا دستگاه وافل ساز را روشن کنید تا به اندازه کافی گرم و آماده شود.
  2. زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا کرده و جداگانه هم بزنید.
  3. سپس شیر، کره و وانیل را به زرده تخم‌مرغ اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
  4. مواد مخلوط شده را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یکنواخت حاصل شود.
  5. سفیده تخم‌مرغ را به مخلوط اضافه کنید و با دقت هم بزنید تا به خوبی ترکیب شود.
  6. سپس کمی از مواد را داخل دستگاه وافل ساز ریخته و درب آن را ببندید. بعد از یک الی دو دقیقه، وافل شما آماده خواهد شد.

نکات مهم خرید وافل ساز

  • نچسب بودن دستگاه: حتماً مطمئن شوید که دستگاه وافل ساز شما دارای سطح نچسب باشد تا بتوانید وافل‌ها را به راحتی و بدون چسبیدن جدا کنید.
  • شکل ظاهری و هندسی وافل: وافل سازها در اشکال و طرح‌های مختلفی موجود هستند. بر اساس علاقه خودتان، وافل سازی را انتخاب کنید که شکل وافل مورد نظر شما را تهیه کند.
  • جنس بدنه: جنس بدنه دستگاه باید از مواد با کیفیت و مقاوم باشد تا طول عمر بالایی داشته باشد و به راحتی خراب نشود.
  • سهولت در استفاده و تمیز کردن: دستگاهی را انتخاب کنید که استفاده از آن ساده باشد و به راحتی تمیز شود. این ویژگی‌ها می‌توانند تجربه بهتری از استفاده از دستگاه وافل ساز به شما بدهند.

فیلم آموزش تهیه وافل

سخن پایانی

آشپزآلات در حال حاضر دو نوع وافل ساز را برای خرید شما عزیزان در سایت قرار داده است که با مراجعه به لینک های داخل این مقاله قیمت و مشخصات آن ها را مطالعه نمایید. اگر سوال یا نظری دارید حتما با ما کاربران قرار دهید تا از تجربیات شما استفاده کنیم. آشپزآلات در اینستاگرام نیز حضور دارد.

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 4 =