با توجه به افزایش علاقه عموم به فست فود و خوشمزه بودن آن دیگر نمیتوان به این خوراکی های خوشمزه نه گفت. در این بین برخی از فست فودی ها یا حتی مردم بنا به دلایلی قصد تولید سوسیس را دارند که نیازمند دستگاه های خاص آن هستند. برای تولید سوسیس به سوسیس ساز نیاز دارید. دستگاه سوسیس ساز چیست؟ چه مزایا و معایبی دارد؟ تا انتها همراه آشپزآلات باشید.
سوسیس
سوسیس یکی از مواد غذایی اساسی بسیاری از غذاهای فست فود است و طرفداران بسیاری دارند. سوسیس از مواد غذایی نظیر گوشت یا مرغ، چربی حیوانی، نمک، ادویه و گاها سبزی های خوراکی و معطر تولید می شود. سوسیس های تولید شده را در داخل رویه های پلاستیکی، سلولزی و یا کلاژنی میریزند. اما در گذشته به دلیل کمبود امکانات و تولیدات، سوسیس ها را در روده حیوانات میریختند.
سوسیس از سال ۱۳۰۷ توسط شخصی روسی در داخل ایران به صورت کارخانه ای تولید شد و مواد غذایی عده ای از اتباع خارجی در ایران را تامین می کرد. انواع سوسیس که این روز ها تولید و مورد استفاده قرار می گرد عبارتند از: کوکتل، هات داگ، بلغاری، کراکف، گوشت و … .
سوسیس و بهداشت
با توجه به شایعات یا واقعیت هایی که از کارخانه های تولید سوسیس و کالباس به گوش می رسد، برخی از مردم حساسیت نشان می دهند و علاقه شان به فست فود را از دست می دهند. زیرا نسبت به کیفیت و سلامت مواد تشکیل دهنده دچار شک و تردید می شوند.
به دلیل خوشمره بودن این خوراکی دل کندن از آن برای برخی سخت خواهد بود و تصمیم میگیرند خودشان مواد لازم را تهیه کرده و سوسیس درست کنند. بعد از مواد لازم، دستگاه سوسیس پر کن لازم خواهد بود. در ادامه به این دستگاه خواهیم پرداخت.
دستگاه سوسیس ساز چیست؟
دستگاه سوسیس ساز عمدتاً برای شکل دادن مواد غذایی به شکل لولهای و بستهبندی آنها در رویه پلاستیکی استفاده میشود. این دستگاهها میتوانند دارای دو نوع برقی و دستی باشند، که هر کدام بر اساس نیاز و فرایند تولید مورد استفاده قرار میگیرند.
مراحل استفاده از دستگاه
برای استفاده از دستگاه، باید ابتدا مواد غذایی را چرخ کرده و ترکیب کنید. سپس رویه پلاستیکی را بر روی خروجی دستگاه قرار داده و مواد چرخ شده را از دهانه ورودی داخل دستگاه بریزید. در نهایت، مواد به شکل لولهای از دهانه خروجی خارج شده و بستهبندی میشوند.
مشخصات دستگاهها
دستگاههای سوسیس ساز معمولاً دارای چندین سایز برای دهانه خروجی هستند که به شما امکان میدهند قطر سوسیس را تنظیم کنید. این اندازهها معمولاً در ۲، ۳، ۵، ۷، ۱۰ و ۱۵ لیتری طراحی میشوند، که به وسیله آن میتوانید حجم و تعداد سوسیسهای تولید شده را تنظیم کنید.
همچنین ببینید : مشاهده قیمت و مشخصات سوسیس ساز دستی
خرید دستگاه سوسیس پر کن
اگر شما هم جزء آن دسته از افرادی هستید که به سوسیس علاقه دارند اما کیفیت و سلامت مواد غذایی آن برایتان مهم است، این دستگاه مناسب شماست. این دستگاه در آشپزآلات نیز موجود است و در لینک آن چند خط بالاتر برای شما درج شده است. جهت با خبر شدن از محصولات جدید ما، صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید.
اگر این مطلب برای شما مفید بود لطفا از بخش مقالات / آموزش مقاله های دیگر ما را بخوانید. ثبت نظر یا کامنت فراموشتون نشه.